Tenda e peshkimit në akull
  • Cheap Winter Ice Fishing Tent
    Product Description -PLENTY OF SPACE: 4-sided hub with 56 square feet of fishable area and lots of headroom for 3 to 4 njerëzit; Measures 7.5 feet long, 7.5 feet wide, and 6.6-feet at center height -COMPACT CARRYING & STORAGE: Packs down easily and has triple-layer corner pockets that provide gear…
  • Newly Winter Ice Fishing Tent
    Product Description -Pop-up design: Dizajni i konstruksionit Push-Pull mund ta bëjë atë lehtësisht dhe shpejt konfigurimin dhe heqjen e tij. With a fully set-up size of this ice fishing shelter is 5.9ft L x 5.9ft W x 6.8ft H, which can perfectly fit for 3 person for ice fishing. -Warm and windproof design: 300D…
  • Hot Winter Ice Fishing Tent
    përshkrim i produktit -60 Seconds Set Up: Kjo tendë peshkimi në akull me dizajn qendror vjen plotësisht e montuar dhe mund të vendoset lehtësisht 60 seconds. All you need to do is to pull out each side and the roof hub. The tent is tightly fixed in the ground by self-tapping…
1 faqe 1 të 1
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI