ground water park design

 • Park ujor OHO për fëmijë-OH11-30

  Park ujor OHO për fëmijë Ky dizajn i parkut ujor është i madhësisë mesatare. Madhësia mund të mbulojë tokën e 2800 m sq. Isshtë kryesisht për parkun veror. Isshtë një projekt biznesi komercial. Më shumë dhe informacione të hollësishme të nevojshme mund të vijnë dhe të pyesin. Madhësia: 70x40(230x130 këmbë) material: 0.9mm pëlhurë gomuar PVC + 0,5 mm pëlhurë gomuar PVC
 • OHO Drop kick park ujor me fryrje OH11-49

  Infiltrues OHO Drop kick park ujor Ky model i parkut ujor është me madhësi mesatare. Madhësia mund të mbulojë tokën përreth 3800 m sq. Isshtë kryesisht për parkun veror. Isshtë një projekt biznesi komercial. Më shumë dhe informacione të hollësishme të nevojshme mund të vijnë dhe të pyesin. Madhësia: 70x55m(230x180ft) material: 0.9mm pëlhurë gomuar PVC + 0.5 mmPVC
 • Projekti i parkut ujor OHO- ujor OH11-42

  Projekti i parkut ujor OHO park ujor Ky dizajn i parkut ujor është një madhësi e madhe. Madhësia mund të mbulojë tokën përreth 7200 m sq. Isshtë kryesisht për parkun veror. Isshtë një projekt biznesi komercial. Më shumë dhe informacione të hollësishme të nevojshme mund të vijnë dhe të pyesin. Madhësia: 80x90(262x295ft) material: 0.9mm PVC
 • Inflatable water park design OH11-04

  OHO fun water park inflatable aqua park This water park design is a medium size park. Isshtë kryesisht për parkun veror. Isshtë një projekt biznesi komercial. Më shumë dhe informacione të hollësishme të nevojshme mund të vijnë dhe të pyesin. Madhësia: 60x20m(197x66ft) material: 0.9mm PVC tarpaulin+0.5mmPVC tarpaulin Certificate: KJO& RoHS &EN-14960 certificated Warranty:...
123Tjetra> faqe 1 të 3

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI