Vaskë nxehtë

  • OHO Hot Shitje Vaskë banje inflatable Spa

    Product Description •Enjoy the ultimate spa experience: merrni relaksim total kur futeni në këtë vaskë të lëvizshme qetësuese pas një dite rraskapitëse. 120 avionët e flluskës thithin muskujt e lënduar për një trajtim luksoz. •Konfigurim dhe mirëmbajtje e thjeshtë: nuk nevojiten mjete shtesë për të konfiguruar këtë banjë portative. Simply inflate and…
  • Vaskë banje me fryrje me cilësi të lartë OHO

    Product Description •Enjoy the ultimate spa experience: merrni relaksim total kur futeni në këtë vaskë të lëvizshme qetësuese pas një dite rraskapitëse. 120 avionët e flluskës thithin muskujt e lënduar për një trajtim luksoz. •Konfigurim dhe mirëmbajtje e thjeshtë: nuk nevojiten mjete shtesë për të konfiguruar këtë banjë portative. Simply inflate and…
  • Vaskë banje me fryrje me cilësi të lartë OHO

    Product Description •Enjoy the ultimate spa experience: merrni relaksim total kur futeni në këtë vaskë të lëvizshme qetësuese pas një dite rraskapitëse. 120 avionët e flluskës thithin muskujt e lënduar për një trajtim luksoz. •Konfigurim dhe mirëmbajtje e thjeshtë: nuk nevojiten mjete shtesë për të konfiguruar këtë banjë portative. Simply inflate and…
1 faqe 1 të 1

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI