inflatable amusement park

  • Inflatable Simpson playground OH13-210

     Product introduction: This is a large bouncer with slide, climbing ladder and large jumping space. There is a big Simpson's head on the bouncer, and other characters in Simpson family are printed on the surface of the tarpaulin. On the back and both sides, ka mur mbrojtës dhe
  • Park dëfrimesh komerciale inflatable, shesh lojërash me kërcime të mëdha - OH13-305

    Kërcim i madh tregtar i fryrë - OH13-305 Nëse ndonjëherë një shtëpi kërcej meritonte titullin më pak të përdorur të kështjellës bouncy, eshte ky. "Ne patëm një ëndërr ... të rrëshqitjeve gjigande, gropa topi, rrathët e basketbollit dhe vrapimet me pengesa. Ne kemi ëndërruar për kafshë masive inflatable midis palmave masive të inflatable me kamionë inflatable,...
  • park argëtues komercial inflatable man spider - OH13-304

    qyteti argëtues komercial inflatable man spider - OH13-304 Ky qytet argëtues inflatable është projektuar në temën e merimangës. Njeriu i madh merimangë është vetëm në çatinë e kombinimit kryesor të rrëshqitjes. Rreth rrëshqitjes kryesore, ka lojëra të ndryshme me pengesa inflatable. Lojtarët mund të kalojnë nëpër shtyllat dhe shtyllat e pengesave, ngjiten në muret e ngjitjes, rrëshqitje
1 faqe 1 të 1

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI