Inflatable Pengesë Kursi

 • Qytet zbavitës argëtues me pengesë OH13-135

  Qytet argëtues me infektim me shtypje vizatimore OH3-135 Hyrje Qyteti ynë argëtues është një gënjeshtar i madh me hapësirë ​​të madhe për tu hedhur, dhe zakonisht me rrëshqitje inflatable, ngjitje në mur, unazë, tunel, kafshët postare, karaktere kartoni, etj, për të shtuar argëtim. Ato mund të përdoren për qira në parqe, sheshet, raste apo pazar
 • Commercial Inflatable sea water park--OH2-207

  Prezantimi i produktit: Wanna have a cool and exciting summer? This floating water park will meet your requirement. In this large sea water park, there are many games of different kinds, such as water slides, trampolines, rock climbing, tunel, jungle bar, hurdle, big ball, seesaw etc. So that players can enjoy…
 • Floating inflatable aqua park--OH2-205

  Prezantimi i produktit: With a wide range of water activities, this floating water park will bring so much fun for your customer. We have water slides of different height for different players, ice burg for players to enjoy climbing, trampoline for both adults and kids to jump, and jumping pillow for…
 • Commercial Inflatable sea water park--OH2-204

  Prezantimi i produktit: This floating obstacle course contains many interesting parts. There are tower slide combo with slide and climbing ladder, rock climbing with jumping pillow where players can climb then jump onto the pillow. Besides, players can also jump on the trampoline, challenge the jungle bar, walk or running on…
123Tjetra>...12 faqe 1 të 12

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI