PSE NA ZGJODHET NE

Rreth materialit tonë

Materiali kryesor për produktet tona inflatable është Platoni PVC pëlhurë gomuar.

Në lidhje me shërbimin tonë

Si një prodhim profesionale të produkteve inflatable, Ne jemi gjithmonë të furnizuar shërbimin më të mirë për të gjithë klientët tanë.

Në lidhje me fabrikën tonë

inflatables oho kanë pasur sukses në prodhimin dhe furnizimin me produkte inflatable për klientët globalisht.

KLIENTËT

Enquiry TANI