inflatable fun city

 • Giraffe Fun City-OH13-206

  It’s suitable for all ages. Këtu më poshtë keni më shumë informacion: Paketimi & Dorëzimi Detajet e Paketimit: Qese e fortë për pëlhurë gomuar PVC & kartoni standard i eksportuar Detajet e dorëzimit: 5-7 days Specifications Size(L * W * H): Customized Material: Best 0.55mm and PVC tarpaulin Grade: Commercial Stitching: Qepje e dyfishtë & katërfishohet në lot të madh, entrance and at each…
 • Limpopo-Mini-Funcity-OH13-207

  Këtu më poshtë keni më shumë informacion: Paketimi & Dorëzimi Detajet e Paketimit: Qese e fortë për pëlhurë gomuar PVC & kartoni standard i eksportuar Detajet e dorëzimit: 5-7 days Specifications Size(L * W * H): Customized Material: Best 0.55mm and PVC tarpaulin Grade: Commercial Stitching: Qepje e dyfishtë & katërfishohet në lot të madh, entrance and at each corner Printing: No printing applied…
 • Gall Asterix Funcity-OH13-208

  Këtu më poshtë keni më shumë informacion: Paketimi & Dorëzimi Detajet e Paketimit: Qese e fortë për pëlhurë gomuar PVC & kartoni standard i eksportuar Detajet e dorëzimit: 5-7 days Specifications Size(L * W * H): Customized Material: Best 0.55mm and PVC tarpaulin Grade: Commercial Stitching: Qepje e dyfishtë & katërfishohet në lot të madh, entrance and at each corner Printing: No printing applied…
 • Inflatable Simpson playground OH13-210

   Product introduction: This is a large bouncer with slide, climbing ladder and large jumping space. There is a big Simpson's head on the bouncer, and other characters in Simpson family are printed on the surface of the tarpaulin. On the back and both sides, ka mur mbrojtës dhe
123Tjetra>...4 faqe 1 të 4

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI